Wraps med arabiske frikadeller og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver super nemt og lækkert i dag! Vi har brugt resterne fra vores arabiske frikadeller som fyld i lækre tortillawraps sammen med humus, salat og granatæbler - det smager næsten som shawarma. MUMS - god fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær frikadellerne i skiver og steg dem hurtigt på en pande i lidt olivenolie.

2. Skyl salat og agurk og skær begge dele i mindre stykker. Halver granatæblet og bank med en grydeske på skallen, mens du holder den over en skål, og pil kernerne ud. Har du købt rensede granatæblekerner, giver det vist sig selv!

3. Lun tortillaerne på en pande eller i ovnen. Stil dem på bordet sammen med humus, purløgsdressing og de øvrige ingredienser anrettet på fade og i små skåle.

4. Lad hele familien sammensætte deres yndlingswrap. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære agurken i mindre stykker. De kan også pille granatæblekerne ud af skallen, hvis du bruger hele granatæbler. Men husk nu et forklæde! Kernerne afgiver lige så meget farve, som de gjorde i går..!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre