Wraps med græske spyd og peberfrugtrelish - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkrød peberfrugt
  •  salat efter eget valg
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stktomater
  • 100 gramsorte oliven
  • 50 gramsalatost i tern
  • 0.5 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 dlgræsk yoghurt
  •  fuldkornstortillas
  •  rester fra græske spyd
  •  salt
  •  peber
  •  sukker
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Wraps med græske spyd og peberfrugtrelish - dag to

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

Jubii, vi elsker mad til to dage! Her har vi lavet lækre wraps med resterne fra vores græske spyd, salat og en lækker peberfrugtrelish. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkrød peberfrugt
  •  salat efter eget valg
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stktomater
  • 100 gramsorte oliven
  • 50 gramsalatost i tern
  • 0.5 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 dlgræsk yoghurt
  •  fuldkornstortillas
  •  rester fra græske spyd
  •  salt
  •  peber
  •  sukker

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Skyl peberfrugterne, del dem i to og fjern kernerne. Bag dem i ovnen, til de er bløde og har fået lidt farve. Det tager cirka 15 minutter.

3. Skyl imens salaten, agurken og tomaterne og skær hele molevitten ud i mindre stykker. Anret i små skåle sammen med oliven og salatost, så man selv kan sammensætte sin yndlingswrap.

4. Kom de varme peberfrugter i en minihakker eller foodprocessor sammen med hvidløg og tørret oregano - eller frisk basilikum, hvis du har den slags på lager - og giv det hele en ordentlig snurretur. Bland sammen med græsk yoghurt og smag til med salt, peber og evt. lidt sukker, hvis relishen er smager en anelse bittert.

5. Varm tortillas og de græske spyd fra i går i ovn eller mikroovn.

6. Velbekomme!

Tip

Hvis du vil lave endnu hurtigere mad, så kan du også købe Ajvar Relish i de fleste supermarkeder, så kan du undlade peberfrugterne og nøjes med at hakke lidt basilikum og blande med græsk yoghurt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre