Wraps med krebinetter, stegte grøntsager og dressing - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra krebinetter
  • 0.25 stkspidskål
  • 150 gramedamamebønner
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 3 stktomater
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 pottefrisk oregano
  •  smør
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Wraps med krebinetter, stegte grøntsager og dressing - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Vi bruger resterne fra gårsdagens krebinetter på en lidt utraditionel måde i tortilla-wraps med stegte grøntsager, tomater og oreganodressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  rester fra krebinetter
  • 0.25 stkspidskål
  • 150 gramedamamebønner
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 3 stktomater
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 pottefrisk oregano
  •  smør
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skær krebinetterne i skiver og steg dem på en pande i lidt olivenolie.

2. Fjern de yderste blade af spidskålen, halver den, fjern stokken i midten og snit den i fine strimler. Steg dem på en anden pande i lidt smør sammen med edamebønner og oregano.

3. Skyl tomaterne og skær dem i mundrette stykker.

4. Varm tortillaerne op i ovnen eller mikroovnen.

5. Bland creme fraiche med presset hvidløg og hakket frisk oregano. Smag til med salt og peber.

6. Server fuldkornstortillas med stegte krebinetter, salat og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i mindre stykker.

Mere smag: Tilsæt lidt mere smag til kødet ved at krydre med f.eks. karry, paprika eller spidskommen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre