Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Vi bruger resterne fra gårsdagens krebinetter på en lidt utraditionel måde i tortilla-wraps med stegte grøntsager, tomater og oreganodressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra krebinetter
- 0.5 stkspidskål
- 150 gramedamamebønner
- 0.5 spsktørret oregano
- 4 stktomater
- 6 stkfuldkornstortillas
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 0.5 pottefrisk oregano
- smør
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær krebinetterne i skiver og steg dem på en pande i lidt olivenolie.2
Fjern de yderste blade af spidskålet, halver det, fjern stokken i midten og snit det i fine strimler. Steg det på en anden pande i lidt smør sammen med edamebønner og oregano.3
Skyl tomaterne og skær dem i både.4
Varm tortillaerne op i ovnen eller mikroovnen.5
Bland creme fraiche med presset hvidløg og hakket frisk oregano. Smag til med salt og peber.6
Server fuldkornstortillas med stegte krebinetter, salat og dressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i mindre stykker.
Mere smag: Tilsæt lidt mere smag til kødet ved at krydre med f.eks. karry, paprika eller spidskommen.