Wraps med kyllingerester, grønt og dressing - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra stegt kylling
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stksnackpeber
  • 3 stkforårsløg
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Den perfekte måde at bruge rester på, er at komme f.eks. en lækker kødsauce i tortillawraps sammen med grøntsager og dressing og wupti, så er der hurtig aftensmad. Her har vi brugt resterne fra vores friske pasta med kylling. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra kyllingesaucen i en gryde eller i mikroovnen.

2. Skyl og rens grøntsagerne og skær dem i mundrette bidder. Kom grøntsagerne i små skåle.

3. Bland creme fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

4. Varm tortillaerne på en pande eller i mikroovnen og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla med kyllingesauce, grøntsager og dressing.

5. Så må der gabes og guffes - velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne og agurkerne i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre