Wraps med mørbradsspyd, salat og humus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Super nem og lækker aftensmad, hvor vi har brugt resterne fra vores grillspyd med svinemørbrad og serveret dem i wraps med majs, salat og humus. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Hæld vandet fra majsene og kom dem i en skål.

2. Tag kødstykker, squash og peberfrugt af spydene. Skær dem evt. i mindre stykker og opvarm dem på en pande eller i mikroovnen. Pas på ikke at give dem for meget, så kødet bliver tørt.

3. Lun tortillaerne på en pande eller i ovnen og stil dem på bordet sammen med humus og de øvrige ingredienser på fade og i små skåle. Lad hele familien sammensætte deres yndlingswrap.

4. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre