Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
I dag skal resterne fra gårsdagens lækre aftensmad, nem butter chicken, blot opvarmes. Og så skal du skære lidt grønt tilbehør og opvarme naanbrød som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra chicken masala
- 400 gramgulerødder
- 2 stkæbler
- 0.5 bundtradiser
- 2 stknaanbrød
- 1.5 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 pottefrisk eller tørret mynte
Fremgangsmåde
1
Opvarm risene grundigt i mikroovnen. Opvarm resterne fra butter chicken i en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er blevet lidt for tyk.2
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skyl æbler og radiser og skær dem i både.3
Lun naanbrødet i ovnen eller på brødristeren og server sammen med den lækre butter chicken med gnavergrønt, ris, creme fraiche og mynte på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære æbler og radiser i både.