Nem chicken masala med ris, cashewnødder og salat - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem chicken masala med ris, cashewnødder og salat - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

I dag skal resterne fra gårsdagens lækre aftensmad, nem butter chicken, blot opvarmes. Og så skal du skære lidt grønt tilbehør og opvarme naanbrød som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm risene grundigt i mikroovnen. Opvarm resterne fra butter chicken i en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er blevet lidt for tyk.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skyl æbler og radiser og skær dem i både.

3. Lun naanbrødet i ovnen eller på brødristeren og server sammen med den lækre butter chicken med gnavergrønt, ris, creme fraiche og mynte på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære æbler og radiser i både.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre