Salattacos med con carne - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Salattacos med con carne - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Har du chili con carne eller anden kødsauce tilovers, så prøv denne anderledes og lidt sundere udgave end med de normale tacoskaller. Og så kan I jo vædde om, hvem i familien der kan spise en hel salattaco med fingrene, uden den går i stykker. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm con carnen op - enten i en gryde eller i mikroovnen.

2. Pil salatbladene fra hinanden, skyl dem og skær evt. den nederst del fra. Vask tomater, bladselleri og agurk og skær det hele i fine tern.

3. Lun naanbrødene i ovnen eller på en brødrister.

4. Sæt grøntsager og revet ost på bordet i små skåle og lad folk mikse deres egne salattacos! Top evt. med ketchup eller tacosauce og gab højt! Server med lunet naanbrød. Velbekomme!

Tip

Du kan sagtens købe revet ost i supermarkedet, men det er billigere at købe et helt stykke ost og rive det. Så har du også til morgenmad og eftermiddagsboller. Og du ved, hvad der er i: Ost, og ikke alt muligt andet. Du kan i øvrigt bruge lige de grøntsager, du har lyst til. Rå løg er f.eks. lækre på toppen i små fine tern. Men det er nok mest de voksne (der ikke skal kysse lige efter maden), der synes det :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre