Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Fiskedeller er et hit hos de fleste børn - og voksne! Her har vi lavet lynhurtige fiskedeller af færdig fiskefars og serveret dem med pasta vendt i pesto og en grov kålsalat med salatost og solsikkekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 grampennepasta med fuldkorn
- 90 gramgrøn pesto
- 400 gramfiskefars
- 200 gramgulerødder
- 0.5 stkspidskål
- 300 gramblomkålsris
- 100 gramsalatost i tern
- 50 gramsolsikkekerner
- 1 stkcitron
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og vend dem herefter med pesto.2
Varm en pande op med en blanding af oliven- og rapsolie. Dyp en ske i en kop vand og form fiskedeller af farsen. Lad dem stege til de har en fast konsistens og en gylden og sprød overflade.3
Skræl gulerødderne imens dellerne steger. Snit gulerødder og spidskål fint - brug evt. et mandolinjern.4
Vend snittet spidskål, gulerødder, blomkålsris, salatost og solsikkekerner sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.5
Server de lune fiskedeller med pastapesto, grov kålsalat og citronbåde. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.