Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker varmrøget laksesalat med frisk spinat og lange tynde skiver af squash og gulerødder og masser af citronsaft og olivenolie. Serveret med pasta vendt i pesto og miniflutes med hummus. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramfuldkornspastaskruer
- 90 gramgrøn pesto
- 1 stksquash
- 250 gramgulerødder
- 1 stkcitron
- 75 gramfriske spinatblade
- 125 gramvarmrøget laks
- 4 stkminiflutes med fuldkorn
- 200 gramhummus
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken, sigt vandet fra og vend skruerne sammen med pestoen.3
Skyl squashen og halver den på midten. Skræl gulerødderne. Lav lange tynde strimler af squashen og gulerødderne med en tyndskræller eller kartoffelskræller. Skyl spinatbladene og vend det hele sammen med saften fra citronen, olivenolie, salt, peber og plukket laks.4
Bag flutesene i ovnen i ca. 10 min.5
Server laksesalaten med pastaen vendt i pesto og miniflutes smurt med hummus. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle spinaten og vende pasta og pesto sammen.