Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En lækker og saftig burger med masser smag af jul. Bøffen er lavet af hakket svinekød og toppet med rødkål og flæskesvær. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramhakket svinekød
- cheddar eller anden ost
- salat efter eget valg
- 500 gramsyltet rødkål
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- 4 stkburgerboller
- 100 gramflæskesvær
- mayonnaise
- ketchup
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Form bøffer af kødet, krydr med salt og peber og steg dem på panden til de er gennemstegte. Lige inden du tager bøfferne af panden, lægger du en skive ost på hver bøf. Så når den at smelte en smule og blive blød og lækker.2
Skyl salaten og lun rødkålen i en gryde.3
Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt.4
Lun bollerne i ovnen og stil alt på bordet på små fade og i skåle og lad børn og voksne samle lige præcist den burger, de bedst kan lide. Husk de sprøde flæskesvær. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at ordne gnavergrønt.
Mere smag: Hvis du har agurkesalat i køleskabet, smager det også rigtig godt i burgeren.