Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Fiskedeller er en favorit i mange børnefamilier. Her har vi brugt færdig fiskefars og rørt den med friskhakket dild. Dellerne serverer vi med ristet rugbrød og hjemmerørt remoulade. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 pottedild
- 400 gramfiskefars
- 100 grampickles
- 4 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- 400 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- 6 skiverugbrød
- 1 stkcitron
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Skyl dilden og hak den fint. Rør fiskefarsen sammen med den hakkede dild. Varm en pande op med rapsolie og form små frikadeller med en ske. Steg frikadellerne på begge sider, til de er sprøde og gyldne.2
Imens fiskefrikadellerne steger: Rør pickles, mayonnaise og karry sammen. Skræl gulerødderne og skyl agurken. Skær gulerødder og agurk i stave.3
Rist rugbrødet på en brødrister eller i ovnen.4
Server de lune fiskefrikadeller med ristet rugbrød, hjemmerørt remoulade, citronbåde og grønt som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen.