Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
10 min
Perfekt fredags- og weekendret: Saftige kyllingeburgere med smeltet mozzarella, grøntsager og sprøde rodfrugtfritter som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrosne rodfrugtfritter
- 450 gramkyllingefilet
- 70 gramsalatmix
- 3 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 1 stkløg
- 130 grammozzarella wrap
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- ketchup
- remoulade
- agurkesalat
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tilbered rodfrugtfritterne i ovnen efter anvisningen på posen.2
Fyr op for grillen eller varm en pande op med olivenolie. Skær fileterne midt over på langs. Steg dem på en pande eller grill dem til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.3
Skyl grøntsagerne og skær dem i skiver og strimler, som du nu synes, de skal være.4
Lige inden servering river du et stykke mozzarella i mindre stykker og lægger på kyllingestykkerne, så det smelter.5
Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.6
Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger med rodfrugtfritter som tilbehør. Mums og velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i skiver og strimler.