Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Portioner
Ingredienser
- 6 stkæg
- rester fra stegt kylling
- 3 stktomater
- 0.5 stkicebergsalat
- 300 gramgulerødder
- 8 skivelimpan pågen brød
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- 2 spskbearnaisemayo
- 50 gramflæskesvær
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Bring en kasserolle med vand i kog til æggene. Giv æggene ti minutter i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vand - så koger de ikke videre og bliver nemmere at pille. Gør imens resten klar.2
Skær de kolde kyllingefileter i små tern.3
Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Rist sandwichbrødet på en brødrister eller giv det fem minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.4
Bland en hurtig dressing af creme fraiche, bearnaisemayo og smag til med salt og peber. Skær æggene i mundrette stykker.5
Stil alt på bordet i små skåle og på fade. Lad familien sammensætte deres helt egen favoritsandwich med ægge- og kyllingsalat, salat, tomat, gulerødder og sprøde flæskesvær på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater i skiver. De kan også røre dressingen sammen.
Ekstra smag: Hvis du vil have lidt mere power i din sandwich, kan til du røre sennep og lidt karry i dressingen.