Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Dette er opskriften på vores lækre lasagnette med fuldkorn og grøntsager på dag to. Og det er lynhurtig aftensmad - opvarm lasagnetten, snit lidt gnavergrønt og rør evt. en hurtig dressing som dip, hvis du har tid. Så er der serveret. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- rester fra lasagnette
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
- dip med skyr og purløg
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne af gårsdagens lasagnette i ovn eller mikroovn. Skræl gulerødderne, vask agurkerne og skær begge dele hele i stave som gnavergrønt.2
Rør en hurtig dressing som dip eller brug, hvad du lige har i køleskabet. Vil du lave dressingen selv, så klik på den lille kokkehue i ingredienslisten. Så får du opskriften, og du kan tilføje ingredienserne til din indkøbsliste.3
Velbekomme :o)