Frikadeller med pommes frites, mayo og spidskålssalat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frikadeller med pommes frites, mayo og spidskålssalat - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Super nem opskrift med frikadeller fra i går, som vi serverer med salat, basilikum-mayo og pommes frites. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft og tilbered fritterne efter anvisningen på posen - eller lav dine egne. Klik på kokkehuen og få vores nemme opskrift.

2. Skær spidskål i tynde strimler. Skyl æblerne og skræl gulerødderne. Riv æbler og gulerødder på et rivejern eller skær dem i mundrette stykker. Bland det hele sammen og top med valgfri dressing.

3. Opvarm frikadellerne i mikroovnen eller i ovnen - eller server dem kolde.

4. Hak basilikum fint og bland med mayo, presset hvidløg og smag til med salt og peber.

5. Server frikadellerne med fritter, salat og basilikummayo. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at vende salaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre