Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker ret med svinefilet på spyd, fritter og en færdigsnittet broccolisalat med spidskål og solsikkekerner. Steg evt. spyddene på grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkfilet a la mørbrad
- 600 gramøkologiske pommes frites
- 0.5 stkspidskål
- 265 gramfærdig broccolisalat
- 30 gramsolsikkekerner
- olivenolie
- salt
- peber
- grillspyd
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skær svinefileten i mundrette stykker og sæt dem på spyd. Læg spyddene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter - eller fyr op under grillen, hvis vejret er til det.3
Tilbered fritterne efter anvisningen på posen.4
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene!5
Vend spidskålen sammen med den færdigsnittede broccolisalat og den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber og top med solsikkekernerne.6
Server de saftige grillspyd med pommes frites og kålsalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme pommes frites på en bageplade beklædt med bagepapir og blande salaten sammen.
Ekstra smag: Server husets yndlingsdyppelse til pommes frites.