Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Der er intet som en klassisk hotdog med det hele! Her serverer vi hotteren med en frisk melonsalat med oliven og forårsløg som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 375 gramgrillpølser
- 0.5 stkvandmelon
- 3 stkforårsløg
- 50 gramfriske spinatblade
- 100 gramoliven
- 1 stkrødløg
- 8 stkbrioche hotdogbrød
- ketchup
- remoulade
- ristede løg
- agurkesalat
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 185 grader varmluft eller find brødristeren frem til pølsebrødene.2
Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret og humøret er til det.3
Lav imens salaten. Skær skrællen af melonen og skær den i tern. Skyl forårsløgene, skær top og bund af og skær dem i ringe. Skyl spinatbladene. Bland melon, spinat, forårsløg og oliven med valgfri dressing.4
Skræl løget og skær det i tern til topping.5
Lun pølsebrødene i ovnen eller rist dem på en brødrister.6
Server hotdogsene med ketchup, remoulade, ristede- og rå løg, agurkesalat på toppen og den lækre melonsalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i tern, blande salaten og stille alt tilbehøret på bordet.