Lækre flæskestegssandwich - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lækre flæskestegssandwich - dag to

I samarbejde med

Lækker flæskestegssandwich hvor vi serverer stegen fra gårsdagens asiatiske nuddelsalat i en lun bolle med syltet rødløg, agurk og mayo. Hertil en gulerodssalat med granatæbler og appelsiner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Steg skiver af stegen på en pande i lidt olie uden svær eller opvarm skiverne i ovnen på 180 grader varmluft. Sværene serveres kolde da de nemt bliver bløde ved genopvarmning.

2. Lun rødkålen i mikroovnen eller i en gryde. Lun bollerne i en brødrister eller ovnen.

3. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål - pas på tøjet! Skræl appelsinerne og skær dem ud i mundrette stykker. Vend begge dele sammen med revne gulerødder og peanuts og smag til med salt og peber.

4. Skyl agurken og skær den i skiver.

5. Flæk bollerne og smør dem med mayonnaise. Top nu med syltet rødkål, flæskesteg, og agurk. Server salaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære agurker i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre