Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Lækker flæskestegssandwich hvor vi serverer stegen fra gårsdagens asiatiske nuddelsalat i en lun bolle med syltet rødløg, agurk og mayo. Hertil en gulerodssalat med granatæbler og appelsiner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramstegt flæskesteg
- 300 gramsyltet rødkål
- 8 stkmultikerneboller
- 0.5 stkgranatæble
- 3 stkappelsin
- 325 gramrevne gulerødder
- 100 grampeanuts
- 0.5 stkagurk
- mayonnaise
- agurkesalat
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg skiver af stegen på en pande i lidt olie uden svær eller opvarm skiverne i ovnen på 180 grader varmluft. Sværene serveres kolde da de nemt bliver bløde ved genopvarmning.2
Lun rødkålen i mikroovnen eller i en gryde. Lun bollerne i en brødrister eller ovnen.3
Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål - pas på tøjet! Skræl appelsinerne og skær dem ud i mundrette stykker. Vend begge dele sammen med revne gulerødder og peanuts og smag til med salt og peber.4
Skyl agurken og skær den i skiver.5
Flæk bollerne og smør dem med mayonnaise. Top nu med syltet rødkål, flæskesteg, og agurk. Server salaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære agurker i skiver.