Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi klassiske hotdogs med panderistede pølse, ketchup, remoulade, agurkesalat, ristede løg og rødløg og en færdigsnittet salat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 stkgrillpølser
- 1 stkrødløg
- 310 gramdagens salat med dressing
- 6 stkpølsebrød
- ketchup
- remoulade
- agurkesalat
- ristede løg
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 185 grader varmluft eller find brødristeren frem til pølsebrødene.2
Varm en pande op med lidt olie og rist pølserne ved middel varme.3
Pil skrællen af rødløget og hak det fint.4
Vend den færdigsnittede salat sammen med den tilhørende dressing.5
Lun pølsebrødene i ovnen eller på en brødrister.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingshotdog med sprød salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.