Max 15 min.: Ristede hotdogs serveret med sprød salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Ristede hotdogs serveret med sprød salat

I samarbejde med

Her serverer vi klassiske hotdogs med panderistede pølse, ketchup, remoulade, agurkesalat, ristede løg og rødløg og en færdigsnittet salat som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft eller find brødristeren frem til pølsebrødene.

2. Varm en pande op med lidt olie og rist pølserne ved middel varme.

3. Pil skrællen af rødløget og hak det fint.

4. Vend den færdigsnittede salat sammen med den tilhørende dressing.

5. Lun pølsebrødene i ovnen eller på en brødrister.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingshotdog med sprød salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre