Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Den hurtigste boller i karry er endnu hurtigere på dag to og smager om muligt endnu bedre dagen efter, når den har stået og samlet smag, saft og kraft i køleskabet natten over. Her serverer vi resterne med gulerødder og æbler som gnavergrønt!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra boller i karry
- 300 gramgulerødder
- 2 stkæbler
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm resterne fra gårsdagens boller i karry i en gryde eller i mikroovnen. Er saucen blevet for tyk, kan du spæde op med lidt vand eller mælk. Husk at smage til igen.2
Skræl gulerødderne og skær i stave. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær i både. Server som gnavergrønt til resterne af boller i karryen, der smager om muligt endnu bedre på dag to!3
Velbekomme!