Panko-panerede fiskedeller med nudler og sprøde grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 grampankorasp
  • 400 gramfiskefars
  • 400 gramfuldkornsnudler
  • 400 gramgulerødder
  • 2 stkrødløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 fedhvidløg
  • 100 grampeanuts
  •  sød chilisauce
  •  soya
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Panko-panerede fiskedeller med nudler og sprøde grøntsager

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Sprøde fiskedeller paneret i panko og serveret med fuldkornsnudler, hurtigstegte grøntsager, soya, sød chilisauce og peanuts på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 grampankorasp
  • 400 gramfiskefars
  • 400 gramfuldkornsnudler
  • 400 gramgulerødder
  • 2 stkrødløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 fedhvidløg
  • 100 grampeanuts
  •  sød chilisauce
  •  soya
  •  rapsolie

Fremgangsmåde

1. Hæld raspen op i en dyb tallerken. Rul fiskefarsen til små kugler mellem dine hænder og rul dem i raspen, så den sidder fast hele vejen rundt.

2. Steg de små fiskedeller på en pande i olie til de er gennemstegte og sprøde udenpå. Husk at vende dellerne hyppigt, så de ikke bliver for mørke.

3. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og lad dem herefter dryppe af i et dørslag, mens du laver resten. Vend dem evt. med lidt olie, når de færdige, så klistrer de ikke sammen.

4. Skræl gulerødder og løg. Vask peberfrugten, fjern kernerne og skær peberfrugt, løg og gulerødder i tynde stave.

5. Steg grøntsagerne i lidt olie sammen med presset hvidløg i ca. 5 minutter.

6. Server de sprødstegte fiskedeller sammen med nudler, stegte grøntsager og soya, sød chilisauce og peanuts på toppen. Drys evt. med koriander til dem, der har lyst. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vaske peberfrugten og skære den i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.