Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her serverer vi krydret rump steak skåret i tynde strimler, som vi serverer med en sprød bulgursalat, stegte fladbrød og hummus. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 grambulgur
- 3 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 0.5 stkspidskål
- 300 gramgulerødder
- 1 pottepersille
- 1 stkøkologisk citron
- 1 fedhvidløg
- 180 gramrump steak
- 0.25 spskspidskommen
- 260 gramnaanbrød
- 200 gramhummus
- olivenolie
- salt
- peber
- sukker
Fremgangsmåde
1 Tilbered bulguren som anvist på posen. Skyl tomater, agurk og spidskål og skræl gulerødderne. Skær det hele i små tern. Skyl persillen og hak den fint. Vend grøntsagerne med bulgur.
2 Lav en hurtig dressing med skyllet og fintrevet citronskal, friskpresset citronsaft, presset hvidløg og lidt olie. Vend dressingen sammen med salaten og smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
3 Tilbered rump steaken som anvist på pakken. Krydr med spidskommen og salt og peber. Lad kødet hvile utildækket i fem til ti minutter efter tilberedning og skær det herefter i tynde skiver på tværs af fibrene.
4 Steg naanbrødet på en pande i lidt olie og skær det herefter i mindre stykker.
5 Server bulgursalaten toppet med rumpsteak i skiver, brød og hummus. Velbekomme!
Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Der er masser af snittearbejde til børnene, så de kan bl.a. skære tomater, agurk og gulerødder i små tern. Men husk at passe på fingrene!
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



