Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Her får du opskriften på en super nem kyllingesuppe med grøntsager og fuldkornspasta - lavet med resterne fra vores lækre appelsinkylling i fad. En nem og hurtig ret dagen derpå. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1.5 litervand
- 2 terninghønsebouillon
- 150 gramfuldkornspastaskruer
- 400 gramgulerødder
- 250 gramchampignon
- 1 stksquash
- rester fra helstegt kylling
- 1/2 stkcitron
- 2 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 stkgroft flute
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Bring vand og smuldrede bouillonterninger i kog og tilsæt pastaskruerne. Lad dem koge i 10 minutter. Skræl i mellemtiden gulerødderne og skær dem i mundrette bidder på skrå. Vask champignonerne og del dem i kvarte. Skær den vaskede squash i skiver.2
Efter ti minutter tilsætter du gulerødder og kyllingekød i mundrette bidder til suppen. Kog videre i fem minutter og tilsæt champignoner og squash. Smag nu på suppen. Måske skal den blot have salt og peber - og så er den perfekt. Det kan også være, at du skal give den endnu en terning hønsebouillon og lidt citronsaft og så smage til igen. Tilsæt lidt madlavningsfløde til allersidst.3
Server den dampende varme suppe med groft flute til. Så må der slubres!4
Velbekomme :o)Tip
Selvom vi bruger fedtfattig madlavningsfløde, kan du sagtens undlade fløden eller erstatte den med mælk. Eller bruge piskefløde, hvis der for alvor skal være fest i det lille hjem! Du kan også sagtens lave denne ret uden at have stegt en hel kylling dagen før. Så steger du blot et par kyllingefileter, som du bruger i suppen i stedet.