Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
15 min
Når ordet "pandekager" indgår, er det en hel del sjovere at spise aftensmad! Her er madpandekagerne fyldt med resterne fra vores lækre mexicanske chili i juniorudgaven. Har du ikke kød tilovers, kan du bare lave en hurtig portion kødsovs eller fylde pandekagerne med det, du har allermest lyst til.
Portioner
Ingredienser
- mexican chili
- 8 stkmadpandekager
- 75 gramrevet ost
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Varm resterne af den mexicanske chili op i en gryde eller mikroovn. Fordel et par skefulde på hver pandekage og rul dem sammen.3
Læg pandekagerne med sammenføjningen nedad i et fad, der kan tåle at komme i ovnen. Drys med revet ost og bag pandekagerne i ovnen i ca. 15 minutter, eller til osten er smeltet.4
Server pandekagerne med skrællede gulerødder og vasket agurk skåret i stave som gnavergrønt.5
Velbekomme :o)