Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Forårsruller smager bare godt! Og sammen med ris, æg og lynstegte grøntsager, er det lidt som at spise på den lokale kinesiske restaurant. Har du ekstra tid tilovers, så kan du lave dine egne hjemmelavede forårsruller ved at trykke på kokkehuen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramjasminris
- 300 gramgulerødder
- 1 stkrød peberfrugt
- 0.25 stkspidskål
- 10 stkforårsruller
- 3 stkæg
- 4 spsksoya
- 4 spsksød chilisauce
- 100 grampeanuts
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Kog lidt ekstra, hvis du laver risdeller til i morgen.2
Skræl gulerødderne og skyl og rens peberfrugten. Snit begge dele i tynde stave. Skyl kålen og skær det i tynde strimler.3
Steg forårsrullerne på en pande i olivenolie, eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på pakken.4
Steg imens grøntsagerne på en anden pande ved høj varme i ca. 5 minutter. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Skru ned for varmen og tilsæt ægget, imens du rører godt rundt. Tilsæt soya og sød chilisauce og smag til.5
Server de sprøde forårsruller med ris, stegte grøntsager og hakkede peanuts på toppen.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle peberfrugten og skære den i stave. De kan også slå æggene ud og piske dem sammen i en skål.