Forårsruller med ris, æg og stegte grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Forårsruller med ris, æg og stegte grøntsager

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Forårsruller smager bare godt! Og sammen med ris, æg og lynstegte grøntsager, er det lidt som at spise på den lokale kinesiske restaurant. Har du ekstra tid tilovers, så kan du lave dine egne hjemmelavede forårsruller ved at trykke på kokkehuen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Kog lidt ekstra, hvis du laver risdeller til i morgen.

2. Skræl gulerødderne og skyl og rens peberfrugten. Snit begge dele i tynde stave. Skyl kålen og skær det i tynde strimler.

3. Steg forårsrullerne på en pande i olivenolie, eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på pakken.

4. Steg imens grøntsagerne på en anden pande ved høj varme i ca. 5 minutter. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Skru ned for varmen og tilsæt ægget, imens du rører godt rundt. Tilsæt soya og sød chilisauce og smag til.

5. Server de sprøde forårsruller med ris, stegte grøntsager og hakkede peanuts på toppen.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle peberfrugten og skære den i stave. De kan også slå æggene ud og piske dem sammen i en skål.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre