Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En virkelig nem omgang aftensmad med rester fra i gårsdagens gratinerede kyllingebolognese, som bare skal varmes og serveres med gnavergrønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra kyllingebolognese
- 0.5 stkagurk
- 300 gramgulerødder
Fremgangsmåde
1
Opvarm retten fra i går i mikroovnen eller i ovnen.2
Vask agurken, skræl gulerødderne og skær begge dele i stave til gnavergrønt, der serveres som tilbehør til den gratinerede bolognese.3
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære gnavergrønt - og måske endda dække bordet, i dagens anledning!