Gratineret kartoffelmos med kylingebolognese - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret kartoffelmos med kylingebolognese - dag to

I samarbejde med

3.8, Meget populær

En virkelig nem omgang aftensmad med rester fra i gårsdagens gratinerede kyllingebolognese, som bare skal varmes og serveres med gnavergrønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm retten fra i går i mikroovnen eller i ovnen.

2. Vask agurken, skræl gulerødderne og skær begge dele i stave til gnavergrønt, der serveres som tilbehør til den gratinerede bolognese.

3. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære gnavergrønt - og måske endda dække bordet, i dagens anledning!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre