Pulled beef med coleslaw - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pulled beef med coleslaw - dag to

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Det er perfekt at bruge rester fra klassisk oksesteg til en omgang pulled beef, som vi serverer med coleslaw, grøntsager og pitabrød. Woop woop - og god fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skær den kolde oksesteg i papirtynde strimler med din største sabel af en ninjakniv. Men husk at passe på fingrene! Du kan også smide skiverne i en foodprocessor med pladen monteret til at tyndsnitte med.

2. Hak løget fint og steg det i lidt olivenolie ved middel varme, til det har tage farve. Tilsæt ketchup, farin, eddike og paprika eller allroundkrydderi og rør godt.

3. Tilsæt nu den strimlede oksesteg til marinaden. Lad kødet og marinaden simre under omrøring i ca. fem minutter, eller til marinaden er kogt så meget ind, at den begynder at hænge fast på kødet. Pas på ikke at koge det for meget ind, da kødet så mister noget af det lækre og saftige. Smag til med salt og peber.

4. Snit imens skyllet hvidkål og skrællede gulerødder i helt tynde strimler - enten med en kniv eller på et mandolinjern. Pas på fingrene - de skal bruges til Ludo!

5. Bland skyr, mayonnaise, akaciehonning og sød sennep sammen til en dressing og smag til med salt og peber. Vend sammen med hvidkåls- og gulerodsstrimlerne. Varm pitabrødene i ovnen eller på en brødrister. Skyl agurk og tomat og skær dem i skiver.

6. Stil alt på bordet på et fad eller i små skåle - så er der serveret! Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurk og tomat i skiver. De kan også blande marinaden til pulled beef og anrette i skåle.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre