Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Jubii, det bliver nemt i dag! Du skal blot tilberede lidt ris, opvarme resterne fra gårsdagens oksegryde og tilsætte hakkede tomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra oksegryde med kål
- 1 dåsehakkede tomater
- 400 gramgulerødder
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Opvarm resterne af oksegryden godt igennem i en gryde, tilsæt hakkede tomater og smag til med salt og peber.3
Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt.4
Servér oksegryden med de dampende varme ris og gulerødder. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Der er ikke så meget snitte- og rørearbejde i dag, men til gengæld kan ungerne dække et fint bord. De kan selvfølgelig også skrælle gulerødder og skære dem i stave.
Ekstra smag: Hvis du vil peppe smagen lidt op, så tilsæt lidt ekstra krydderier. F.eks. oregano eller timian og top med frisk eller tørret chili på toppen.