Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Vi har peppet den klassiske fiskedelle op med lidt asiatiske krydderier som hakkede koriander, soya og sød chilisauce. Vi serverer dellerne med nudler og stegte grøntsager som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfiskefars
- 1 spsksoya
- 1 spsksød chilisauce
- 1 fedhvidløg
- 1 pottefriske koriander
- fuldkornsnudler
- smør
- olivenolie
- Sauce
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 0.5 spskrød karrypasta
- 6 spsksoya
- 6 spsksød chilisauce
- 1 dlvand
- 125 gramsukkerærter
Fremgangsmåde
1
Rør fiskefarsen sammen med soya og sød chilisauce. Pres hvidløget og hak koriander fint. Gem halvdelen af korianderne som topping til dem, der har lyst. Rør hvidløg og koriander i farsen.2
Steg en lille prøvedelle så du er sikker på, at krydringen er, som du kan lide den.3
Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller med skeen og håndfladen. Lad dem stege i en blanding af smør og olivenolie på en pande, til de har en fin, gylden og sprød overflade. Husk at vende dellerne hyppigt, så de ikke bliver sorte.4
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i et dørslag, mens du laver resten. Vend dem evt. med lidt olivenolie, så klistrer de ikke sammen.5
Steg wokblandingen i en dyb pande eller wok sammen med karrypastaen i lidt olivenolie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand. Tilsæt soya, sød chilisauce og vand. Skyl sukkerærterne grundigt, skær dem i tynde strimler og tilsæt dem til allersidst, så de bliver gennemvarme men forbliver sprøde.6
Server fiskedellerne sammen med de dampende varme nudler, stegte grøntsager og evt. lidt mere soya og sød chilisauce. Top med koriander til dem, der har lyst. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vaske sukkerærterne og skære dem i strimler.