Asiatiske fiskedeller med kold nudelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 pottefriske koriander
  • 1 stklime
  • 400 gramfiskefars
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramrisnudler
  • 150 gramedamamebønner
  • 0.5 stkagurk
  • 250 gramgulerødder
  • 0.5 stkspidskål
  •  rapsolie
  •  olivenolie
  •  sød chilisauce
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Asiatiske fiskedeller med kold nudelsalat

I samarbejde med

Lækre fiskedeller med hakkede koriander, limeskal og hvidløg serveret med en kold nudelsalat med risnudler, edamamebønner, agurk, gulerødder og spidskål - toppet med sød chilisauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.5 pottefriske koriander
  • 1 stklime
  • 400 gramfiskefars
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramrisnudler
  • 150 gramedamamebønner
  • 0.5 stkagurk
  • 250 gramgulerødder
  • 0.5 stkspidskål
  •  rapsolie
  •  olivenolie
  •  sød chilisauce

Fremgangsmåde

1. Hak korianderne fint. Skyl limen og riv skallen på den fine side af et rivejern.

2. Rør fiskefarsen sammen med koriander, limeskal og presset hvidløg.

3. Varm en pande op med rapsolie og steg en lille prøvedelle for at smage til. Form fiskedellerne med en ske og håndfladen. Steg fiskedellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.

4. Kog nudlerne efter anvisningen på posen og lad edamamebønnerne koge med det sidste minut.

5. Overhæld herefter det hele med koldt vand og lad det dryppe af. Risnudlerne skal være helt afkølet. Vend herefter med olivenolie.

6. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.

7. Vend nudler, edamamebønner, agurk, gulerødder og spidskål sammen.

8. Server de asiatiske fiskedeller med kold nudelsalat og top med sød chilisauce. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og skrælle gulerødderne.

Ekstra smag: Top med friske koriander eller basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre