Boller i karry med ris. Hertil kålsalat med kaki og peanuts - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  •  rester fra boller i karry
  • 200 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
  • 1 stksharon- eller kakifrugt
  • 75 grampeanuts
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Så er der lynhurtig aftensmad i dag. Du skal blot opvarme resterne fra gårsdagens boller i karry, koge ris og lave en hurtig salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene og opvarm resterne fra gårsdagens boller i karry i mikroovnen eller i en gryde på komfuret.

2. Skyl kålsalaten. Skyl og skær kakifrugten i små tern og bland med peanuts og dressing efter eget valg.

3. Server boller i karry med dampende varme ris og topping. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kaki i tern. De kan også være med til at dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre