Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Hurra for aftensmad til to dage! Her får du den nemme og hurtige andendagsudgave af vores lækre boller i karry med spidskål. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- rester fra boller i karry
- 250 gramris
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkæble
- 50 grammandler
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra gårsdagens boller i karry i gryden eller i mikroovnen og kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skyl spidskålet, fjern stokken og skær spidskålet i tynde strimler. Steg nu spidskålsstrimlerne ved høj varme i lidt olivenolie på en pande, til det har taget lidt farve. Husk at krydre med salt og peber.3grønt drys til børn under 3 år.
Server med ris, spidskål og lidt hakket æble og mandler og evt. persille eller andet grønt på toppen. Undlad dog4
Velbekomme!