Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
På Mortensaften skal der traditionen tro være and på menuen. Her har vi lavet en pendant til den klassiske andesteg og serverer burgere med andebryst, smagfuld kålsalat og andesauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 50 gramhasselnødder
- 4 stkappelsin
- 4 spskolivenolie
- 2 spskeddike
- 1 spskhonning
- 400 gramfærdig kålsalat
- 2 stkandebryst
- 2.5 dlandesauce
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Rist hasselnødderne på en tør pande og hak dem groft. Skræl halvdelen af appelsinerne og skær dem i mundrette stykker. Rør olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen.2
Vend vintersalaten sammen med ristede hasselnødder, appelsinstykker og dressing.3
Rids fedtet på andebrysterne og krydr med salt og peber. Varm en pande op til middelvarme og steg andebrysterne med skindsiden nedad i ca. 10 min. Vend andebrysterne og steg dem i ca. 10 min.4
Tag andebrysterne af panden og lad dem trække på et spækbræt.5
Hæld den færdige andesauce op i en kasserolle og varm den op.6
Skær de sidste appelsiner i både og lun burgerbollerne på en brødrister.7
Stil alle ingredienser ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kålsalaten sammen.
Ekstra smag: Smør bollerne med mayonnaise.