Burger med andebryst, kålsalat og andesauce. Hertil appelsinbåde.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 50 gramhasselnødder
  • 4 stkappelsin
  • 4 spskolivenolie
  • 2 spskeddike
  • 1 spskhonning
  • 400 gramfærdig kålsalat
  • 2 stkandebryst
  • 2.5 dlandesauce
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

På Mortensaften skal der traditionen tro være and på menuen. Her har vi lavet en pendant til den klassiske andesteg og serverer burgere med andebryst, smagfuld kålsalat og andesauce. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Rist hasselnødderne på en tør pande og hak dem groft. Skræl halvdelen af appelsinerne og skær dem i mundrette stykker. Rør olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen.

2. Vend vintersalaten sammen med ristede hasselnødder, appelsinstykker og dressing.

3. Rids fedtet på andebrysterne og krydr med salt og peber. Varm en pande op til middelvarme og steg andebrysterne med skindsiden nedad i ca. 10 min. Vend andebrysterne og steg dem i ca. 10 min.

4. Tag andebrysterne af panden og lad dem trække på et spækbræt.

5. Hæld den færdige andesauce op i en kasserolle og varm den op.

6. Skær de sidste appelsiner i både og lun burgerbollerne på en brødrister.

7. Stil alle ingredienser ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kålsalaten sammen. Ekstra smag: Smør bollerne med mayonnaise.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre