Burger med paneret kyllingebøf, fritter og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  pommes frites
  •  kyllingeburgerbøffer
  •  salat efter eget valg
  • 4 stktomater
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkløg
  • 6 stkburgerboller
  •  ketchup
  •  remoulade
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Burgere og fritter er bare den perfekte aftensmad dagen efter Nytårsaften - eller årets øvrige 364 dage for den sags skyld! Vi har lavet burgerne ekstra nemme og brugt færdigpanerede kyllingebøffer og fritter. Du kan dog også panere og stege kyllingefileter selv - og trykke på kokkehuen for at få opskriften på hjemmelavede fritter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tilbered fritterne i ovnen efter anvisningen på posen.

2. Steg kyllingebøfferne som anvist på posen.

3. Skyl grøntsagerne og skær dem i skiver og strimler, som du nu synes, de skal være.

4. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.

5. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Mums og velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i skiver og strimler.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre