Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Clubsandwich er en klassiker! Og serveret i en burgebolle bliver sandwichen forvandlet til en perfekt clubburger. En god måde at bruge stegt kold kylling på. Vi serverer selvfølgelig clubburgeren med karrydressing, bacon, kylling og salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 grambacon i skiver
- rester fra stegt kylling
- 0.5 stkagurk
- 500 gramgulerødder
- 1 stkhjertesalat
- 6 stkburgerboller
- 100 gramfriskost
- 0.25 spskkarry
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Gør imens resten klar.2
Skær de kolde kyllingefileterne i skiver.3
Skyl agurken og skær den i skiver - du kan evt. skære halvdelen i stave til gnavergrønt. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Rist burgerbollerne på en brødrister eller giv dem fem minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.4
Bland en hurtig karrydressing med friskost og karry og smag til med salt og peber.5
Stil alt på bordet i små skåle og fade. Lad familien sammensætte deres helt egen clubburger med salat, agurk, bacon, kylling og karrydressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurker. De kan også røre friskost med karry, salt og peber.
Ekstra smag: Hvis du vil have lidt mere power i din sandwich, kan du røre sennep og lidt ekstra karry i dressingen.