Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her har vi lavet en cremet pastasalat med rejer, æg, basilikumdressing og masser af grøntsager. Vi serverer salaten med hummus og gulerodsstave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspasta
- 4 stkæg
- 200 gramfrosne rejer
- 250 gramsnackpeber
- 1 posesnackagurk
- 100 gramfriske spinatblade
- 300 gramgulerødder
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 pottefrisk basilikum
- 1 spskdijonsennep
- 1 fedhvidløg
- 1 stkcitron
- 150 gramhummus
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand. Lad pastaen dryppe af.2
Kom æggene i kogende vand og kog dem i ca. 9 min. Overhæld dem herefter med koldt vand. Pil dem og skær dem i tern eller skiver.3
Tilbered rejerne som anvist på posen.4
Skyl og rens snackpeber og agurk og skær begge dele i mundrette bidder. Skyl spinaten grundigt. Skræl gulerødderne og skær dem i stave - de skal bruges som snacks til hummus.5
Rør en hurtig dressing sammen af creme fraiche, hakkede basilikumblade, sennep og presset hvidløg og smag til med citronsaft, salt og peber.6
Vend pasta, grønt, rejer, æg og dressing sammen i en skål. Server med hummus og gulerodsstave. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsager i stave og tern. De kan også vende pastasalaten sammen med dressingen.
Gem lidt pastasalat til ungernes madpakke - det er super lækker frokost!