Crispy kylling med stegte nudler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 3 fedhvidløg
  • 1 stkporre
  • 150 gramgulerødder
  • 0.5 stkbroccoli
  • 0.5 stkspidskål
  • 250 gramnudler
  • 1 stkæg
  • 50 grampanko eller almindelig rasp
  • 450 gramkyllingefilet
  •  sød chilisauce
  •  sesam- eller olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Crispy kylling med stegte nudler

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Lækre, saftige og sprøde kyllingestykker vendt i pankorasp og serveret med stegte nudler med porre, gulerødder, broccoli, spidskål og sød chilisauce på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 fedhvidløg
  • 1 stkporre
  • 150 gramgulerødder
  • 0.5 stkbroccoli
  • 0.5 stkspidskål
  • 250 gramnudler
  • 1 stkæg
  • 50 grampanko eller almindelig rasp
  • 450 gramkyllingefilet
  •  sød chilisauce
  •  sesam- eller olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Rens og skyl porren og skær den i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skær små buketter af broccolien og snit spidskålen fint.

2. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

3. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Hæld raspen op i en anden dyb tallerken og vend med lidt salt og peber.

4. Del kyllingefileterne i halve og vend først i æg og herefter i rasp. Steg kyllingefileterne på en pande i en god sjat olie til de er sprøde og gyldne.

5. Varm en wok eller dyb pande op med lidt olie og svits alle grøntsagerne. Hvis du har sesamolie på lager så brug det. Det giver en virkelig god smag. Vend nudlerne sammen med grøntsagerne og smag til med salt og peber.

6. Server de crispy kyllingestykker med stegte nudler og top med sød chilisauce. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.

Ekstra smag: Top med friske koriander, friskpresset limesaft og soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.