Svinekød i karrysovs med æbler og svampe - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  •  rester fra svinekød i karry
  • 300 gramgulerødder*
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 stkæble
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Jubii! En super lækker og nem andendagsudgave af vores lækre svinekød i karry. Kog risene, varm resterne og skær lidt gnavergrønt i stave - og så er der serveret. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne fra gårsdagens svinekød i karry i en gryde eller i mikroovnen. Er saucen blevet for tyk, kan du spæde op med lidt vand eller mælk. Husk at smage til igen.

3. Skræl gulerødder, skyl og rens peberfrugten og skær begge dele i stave. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær i både.

4. Servér resterne med ris og gnavergrønt.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad børnene skylle og rense peberfrugten, skylle æblerne og skære dem i både. Ungerne kan også være dem, der rører i gryden og sørger for, at retten ikke brænder på.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre