Dag to: svinekød i karrysovs med æbler og svampe

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  •  rester fra svinekød i karry
  • 300 gramgulerødder*
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 stkæble
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Jubii! En super lækker og nem andendagsudgave af vores lækre svinekød i karry. Kog risene, varm resterne og skær lidt gnavergrønt i stave - og så er der serveret. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne fra gårsdagens svinekød i karry i en gryde eller i mikroovnen. Er saucen blevet for tyk, kan du spæde op med lidt vand eller mælk. Husk at smage til igen.

3. Skræl gulerødder, skyl og rens peberfrugten og skær begge dele i stave. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær i både.

4. Servér resterne med ris og gnavergrønt.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad børnene skylle og rense peberfrugten, skylle æblerne og skære dem i både. Ungerne kan også være dem, der rører i gryden og sørger for, at retten ikke brænder på.

 
Sikker køkkenkniv til børn

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre