Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Dansk tapas, det store kolde bord - eller blot rugbrødsmadder i opgraderet udgave! Her får du opskriften på en nem omgang aftensmad med pålæg, frugt, grøntsager, rugbrødsstave, pasta og oliven. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramfuldkornspastaskruer
- 4 stkæg
- 4 skiverugbrød
- 400 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- 50 gramgrøn pesto
- 100 gramtapas ost
- 150 gramhel mild chorizopølse
- 100 gramoliven
- 300 gramstenfri vindruer
- 2 stkblommer
- 4 skivefuldkornstoast
- olivenolie
- salt
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Kog æggene i 10 minutter i spilkogende vand. Skyl dem herefter i koldt vand og pil dem.3
Skær rugbrødet i stave og steg dem sprøde i lidt olivenolie. Drys med lidt salt.4
Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave.5
Stil alt på bordet i små skåle og på tallerkener og lad familien sammensættes deres yndlingsaftensmad. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære agurk i stave. De kan også skære rugbrød i stave og halvere æggene.