Dansk tapas i børnehøjde

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfuldkornspastaskruer
  • 4 stkæg
  • 4 skiverugbrød
  • 400 gramgulerødder*
  • 0.5 stkagurk
  • 50 gramgrøn pesto
  • 100 gramost i skiver
  • 140 gramspegepølse
  • 100 gramoliven
  • 250 gramvindruer
  • 2 stkblommer
  • 4 skivefuldkornstoast
  •  olivenolie
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Dansk tapas, det store kolde bord - eller blot rugbrødsmadder i opgraderet udgave! Her får du opskriften på en nem omgang aftensmad med pålæg, frugt, grøntsager, rugbrødsstave, pasta og oliven. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Kog æggene i 10 minutter i spilkogende vand. Skyl dem herefter i koldt vand og pil dem.

3. Skær rugbrødet i stave og steg dem sprøde i lidt olivenolie. Drys med lidt salt.

4. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave.

5. Stil alt på bordet i små skåle og på tallerkener og lad familien sammensættes deres yndlingsaftensmad. Velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære agurk i stave. De kan også skære rugbrød i stave og halvere æggene.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre