Dansk tapas i børnehøjde

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfuldkornspastaskruer
  • 4 stkæg
  • 4 skiverugbrød
  • 400 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 50 gramgrøn pesto
  • 100 gramtapas ost
  • 150 gramhel mild chorizopølse
  • 100 gramoliven
  • 300 gramstenfri vindruer
  • 2 stkblommer
  • 4 skivefuldkornstoast
  •  olivenolie
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Dansk tapas i børnehøjde

I samarbejde med

3.9, Meget populær

Dansk tapas, det store kolde bord - eller blot rugbrødsmadder i opgraderet udgave! Her får du opskriften på en nem omgang aftensmad med pålæg, frugt, grøntsager, rugbrødsstave, pasta og oliven. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramfuldkornspastaskruer
  • 4 stkæg
  • 4 skiverugbrød
  • 400 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 50 gramgrøn pesto
  • 100 gramtapas ost
  • 150 gramhel mild chorizopølse
  • 100 gramoliven
  • 300 gramstenfri vindruer
  • 2 stkblommer
  • 4 skivefuldkornstoast
  •  olivenolie
  •  salt

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Kog æggene i 10 minutter i spilkogende vand. Skyl dem herefter i koldt vand og pil dem.

3. Skær rugbrødet i stave og steg dem sprøde i lidt olivenolie. Drys med lidt salt.

4. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave.

5. Stil alt på bordet i små skåle og på tallerkener og lad familien sammensættes deres yndlingsaftensmad. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære agurk i stave. De kan også skære rugbrød i stave og halvere æggene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre