Deep pan pizza med oksekød og æg

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  durum-eller hvedemel
  • 400 grampizzadej
  • 200 gramtomatsauce til pizza
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 300 gramhakket oksekød
  • 0.5 tsksalt
  • 0.5 spskpaprika
  • 75 gramrevet ost
  •  tørret oregano
  • 4 stkæg
  • 0.5 stkagurk
  • 300 gramgulerødder
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Deep pan pizza med oksekød og æg

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

Deep pan pizza er en vaskeægte amerikansk klassiker med sprød og tyk bund, som bliver bagt i en pande. Hvis du ikke har en pande, der kan komme i ovnen, så kan du sagtens lave pizzaen på en bageplade. Vi har lavet en lidt anderledes udgave med hakket oksekød og æg - den er super lækker. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  durum-eller hvedemel
  • 400 grampizzadej
  • 200 gramtomatsauce til pizza
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 300 gramhakket oksekød
  • 0.5 tsksalt
  • 0.5 spskpaprika
  • 75 gramrevet ost
  •  tørret oregano
  • 4 stkæg
  • 0.5 stkagurk
  • 300 gramgulerødder
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille. Drys lidt mel ud på et rent bord og udrul to bunde med en kagerulle, så de er ca. 25 cm i diameter - og lidt tykkere end den klassiske pizza.

2. Hvis du bruger en pande, så smør den med olivenolie og fordel dejen i bunden. Eller læg dejen på en bageplade med bagepapir. Fordel nu tomatsaucen på bundene - undlad dog at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af dejen.

3. Skyl og skær peberfrugten i tynde strimler. Bland det hakkede oksekød sammen med salt og paprika. Fordel små stykker af oksekød og peberfrugt jævnt på pizzaen og slut af med revet ost og oregano på toppen.

4. Bag pizzaerne i ca. 10 minutter og slå to æg ud på hver pizza. Bag dem yderligere 3-5 minutter til osten er gylden og skorpen sprød. Pynt evt. med frisk basilikum eller andet grønt på toppen, hvis du har det på lager. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

5. Vask agurken, skræl gulerødderne og skær begge dele i stave til gnavergrønt, der serveres sammen med pizzaerne. Og HUSK at passe på fingrene, når du tager panden ud af ovnen - den er ZZYYYGT varm! Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at komme fyld på pizzaen. De kan også skære peberfrugterne i strimler.

Til to voksne og to børn bliver der to pizzaer ud af opskriften. Har du angivet et andet antal, skal du regne med, at der skal bruges 200-225 gram pizzadej pr. pizza.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre