Deller, æg og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk en bolle og smør den med friskost. Læg den sammen med salat og frikadeller fra aftensmaden. Smør rugbrødet med friskost og top med hårdkogte æg i skiver, mayo og karse, hvis ungerne er til det.

2. Pak en stenaldermuffin, ostestave og skrællede gulerødder, skåret i stave, i madpakken.

3. Velbekomme :o)

Tips

Hvis du har større børn, eller der er voksne til at assistere ungerne med madpakken, kan du evt. pakke mayonnaisen til æggemaden i en tætsluttende beholder. Så bliver madpakken ikke "smattet". Husk blot en lille kniv eller ske til at toppe æggemaden med mayoen, når den skal spises. Du kan sagtens købe ost i stave i supermarkedet - f.eks. Ostehaps. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til stave, revet ost og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre i ungernes madpakke :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre