Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her serverer vi sprødstegte gyozaer, eller dumblings, med stegte nudler vendt med gulerødder, hvidkål, sukkerærter og soya. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 fedhvidløg
- 200 gramgulerødder
- 250 gramnudler
- 470 gramfærdige gyoza med grøntsager
- 125 gramsukkerærter
- 200 gramsnittet hvidkål
- 0.5 dlsoya
- 1 stklime
- sød chilisauce
- rapsolie
- sesam- eller olivenolie
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Stil grøntsagerne til side.2
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Læg en si henover gryden, kom gyozaerne i og damp dem i et par minutter til de er gennemvarme.3
Varm en pande op med olie og steg gyozaerne efter anvisningen på pakken. Stil til side og fordel den medfølgende sauce henover.4
Varm en wok eller dyb gryde op med sesam- eller olivenolie og svits alle grøntsagerne. Vend nudlerne sammen med grøntsagerne, soya og limesaft.5
Server de dampede dumblings med stegte nudler og top med sød chilisauce. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af hvidløget og rive gulerødderne.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.