Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Nemmere bliver det ikke - opvarm resterne fra i går, og så skal du blot riste lidt pitabrød, og så er der serveret. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra efterårsgryde
- 4 stkpitabrød med fuldkorn
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pluk resterne af kyllingekødet i strimler og bland det med grøntsagerne fra efterårsgryden. Varm det i en gryde eller i mikroovnen.3
Rist pitabrødene på en brødrister eller lun dem i ovnen.4
Servér retten med dampende varme ris og lidt lunt pitabrød.5
Velbekomme!