Efterårsgryde med kylling og ris - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nemmere bliver det ikke - opvarm resterne fra i går, og så skal du blot riste lidt pitabrød, og så er der serveret. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pluk resterne af kyllingekødet i strimler og bland det med grøntsagerne fra efterårsgryden. Varm det i en gryde eller i mikroovnen.

3. Rist pitabrødene på en brødrister eller lun dem i ovnen.

4. Servér retten med dampende varme ris og lidt lunt pitabrød.

5. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre