Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Fiskedeller er en god måde at få fisk i familiens yngste. Her serverer vi dem sammen med pommes frites, gnavegrønt og en simpel urtedressing med creme fraiche, dild, rødløg og citronsaft. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramøkologiske pommes frites
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- 125 gramblåbær
- 400 gramfiskefars
- 1 pottedild
- 1 stkrødløg
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 stkcitron
- bagepapir
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kom fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem efter anvisningen på posen.2
Skræl gulerødderne og skyl agurken og blåbærrene. Skær gulerødder og agurk i stave.3
Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.4
Skyl dilden og pil skrællen af rødløget. Hak dild og rødløg fint og vend det sammen med creme fraichen. Smag til med citronsaft, salt og peber.5
Server lune fiskedeller med sprøde fritter, gnavegrønt og urtedressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og røre dressingen sammen.