Fiskedeller med fritter og gnavegrønt. Hertil urtedressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med fritter og gnavegrønt. Hertil urtedressing.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Fiskedeller er en god måde at få fisk i familiens yngste. Her serverer vi dem sammen med pommes frites, gnavegrønt og en simpel urtedressing med creme fraiche, dild, rødløg og citronsaft. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kom fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem efter anvisningen på posen.

2. Skræl gulerødderne og skyl agurken og blåbærrene. Skær gulerødder og agurk i stave.

3. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.

4. Skyl dilden og pil skrællen af rødløget. Hak dild og rødløg fint og vend det sammen med creme fraichen. Smag til med citronsaft, salt og peber.

5. Server lune fiskedeller med sprøde fritter, gnavegrønt og urtedressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre