Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Fiskefrikadeller er et hit i mange familier. Her har vi rørt en færdig fiskefars sammen med revne gulerødder og serveret dem med ovnbagte kartofler, sprød salat med ristede solsikkekerner og hjemmerørt remoulade. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 120 gramgulerødder
- 400 gramfiskefars
- 1 stksquash
- 50 gramsolsikkekerner
- 0.5 dlolivenolie
- 2 spskeddike
- 75 gramfeldsalat
- 100 grampickles
- 2 dlmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- honning
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette størrelser. Vend dem i lidt olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min.3
Skræl gulerødderne, riv dem på den fine side og vend dem sammen med fiskefarsen. Varm en pande op med lidt rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider, til de er sprøde og gyldne.4
Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Rist solsikkekernerne på en tør pande.5
Rør olivenolie, eddike, en teskefuld honning eller to, lidt salt og peber sammen. Skyl salaten og vend den sammen med revet squash, olie-eddikedressing og top med ristede solsikkekerner.6
Rør pickles, mayonnaise og karry sammen til en let remoulade.7
Server de lune fiskedeller sammen med ovnbagte kartofler, sprød salat og hjemmerørt remoulade. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og skylle salaten.