Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Fiskefrikadeller er et hit i mange familier og en god introduktion til at få fisk i familiens yngste. Her serverer vi fiskedeller med kartoffelbåde, råkost med appelsin, dild og rosiner og en hjemmerørt remoulade. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 400 gramgulerødder
- 2 stkappelsin
- 1 pottedild
- 30 gramrosiner
- 400 gramfiskefars
- 100 grampickles
- 2 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend kartoffelbådene med lidt olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min.3
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Pil skrællen af appelsinerne og skær dem i mundrette stykker. Skyl dilden og hak den fint. Vend det hele sammen med lidt olivenolie, salt, peber og rosiner.4
Varm en pande op med rapsolie og form fine fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og smukt gyldne.5
Imens dellerne steger: Kom pickles, mayonnaise og karry i en skål og blend det hele med en stavblender eller brug en minihakker til du har den ønskede konsistens.6
Server de sprøde fiskedeller med kartoffelbåde, råkost og remoulade som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.