Fiskedeller med kartofler og råkost. Hertil hjemmerørt remoulade.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 400 gramgulerødder
  • 2 stkappelsin
  • 1 pottedild
  • 30 gramrosiner
  • 400 gramfiskefars
  • 100 grampickles
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med kartofler og råkost. Hertil hjemmerørt remoulade.

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Fiskefrikadeller er et hit i mange familier og en god introduktion til at få fisk i familiens yngste. Her serverer vi fiskedeller med kartoffelbåde, råkost med appelsin, dild og rosiner og en hjemmerørt remoulade. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 400 gramgulerødder
  • 2 stkappelsin
  • 1 pottedild
  • 30 gramrosiner
  • 400 gramfiskefars
  • 100 grampickles
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend kartoffelbådene med lidt olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Pil skrællen af appelsinerne og skær dem i mundrette stykker. Skyl dilden og hak den fint. Vend det hele sammen med lidt olivenolie, salt, peber og rosiner.

4. Varm en pande op med rapsolie og form fine fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og smukt gyldne.

5. Imens dellerne steger: Kom pickles, mayonnaise og karry i en skål og blend det hele med en stavblender eller brug en minihakker til du har den ønskede konsistens.

6. Server de sprøde fiskedeller med kartoffelbåde, råkost og remoulade som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre