Fiskedeller med ostefyldte kartofler og råkost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med ostefyldte kartofler og råkost

I samarbejde med

3.4, Meget populær

Manner, de smager godt, de her lækre små kartoffelkager, der er fyldt med ost. Vi serverer dem som tilbehør til klassiske fiskefrikadeller med råkost. Vi har brugt færdig fiskefars, men vil du lave din egen, så tryk på kokkehuen i ingredienslisten. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker - så bliver de hurtigere møre. Kog dem til de er bløde, når du stikker i dem med en gaffel, og hæld vandet fra - det tager ca. 10-15 minutter.

2. Skræl imens gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl og skær æblerne i mindre stykker. Skræl appelsinerne og skær dem i mindre stykker. Bland det hele sammen til en nem råkost.

3. Mos de kogte kartofler med en gaffel eller kartoffelmoser og tilsæt æg, majsstivelse, salt og peber og rør det godt sammen til en jævn masse. Form 8 kugler (til to voksne og to børn) af massen og pres dem herefter flade (ca. 10 cm diameter) - pas på, de kan være varme.

4. Fordel mozzarellaen på midten af halvdelen af kartoffel-cirklerne og hold kanten fri. Læg de andre stykker forsigtigt ovenpå og luk kanterne godt sammen med fingrene. Steg dem på en pande i olivenolie og vend undervejs - det tager ca. 15 minutter.

5. Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller af farsen med skeen og håndfladen. Lad dem stege i en blanding af smør og olivenolie på en pande, til de har en fin, gylden og sprød overflade. Husk at vende dellerne hyppigt.

6. Server fiskedellerne med de fyldte kartofler, råkost og pickles eller remoulade. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skrælle kartoflerne og skære dem i mindre stykker. De kan også skrælle gulerødder og skære æblerne i stykker samt fordele mozzarellaen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre